Vad tycker andra föräldrar?

Vi har idag ett nära samarbete med våra barns föräldrar. Det är en viktig förutsättning för vår verksamhet på Pilgårdens förskola. Här kan du läsa en del av det som föräldrar och deras barn har sagt om oss:

”Glad och positiv personal som engagerar sig i våra barn. Uppskattar att det är små barngrupper där alla blir sedda. Och så Maritas goda mat 😄.”
Anna och Magnus, Vilmas mamma och pappa

”Vi är tacksamma och nöjda med att vår son får möjligheten att vara på Pilgårdens förskola! Lokalerna uppmuntrar till både lärande och lek, små barngrupper och stabilitet i personalgruppen, vilket gör att både vi föräldrar och vår son känner tillit och trygghet. Stor eloge för det engagemang och glada humör som man möts av vid varje lämning och hämtning!”
Emilia och Per

”En förskola med öppna armar som har omsorg om både barn och föräldrar. Våran son har sen första dagen trivts och känt sig trygg på förskolan och både han och vi föräldrar går dit med glädje! Extra stolta och glada är vi över den gröna flaggan och över hur personalen inspirerar och uppmuntrar barnen till utveckling”
Rebecka och Robin

”En verksamhet där barnen sätts i fokus. Fantastisk personal, hemlagad mat och utevistelse var dag.”
Malin & Anders